Com ja es costum, un cop a l’any l’Entitat realitza una comanda de roba amb els colors del club als seus proveïdors.

Clarificar, que no ens estem referint a la SAMARRETA DE SOCI que el club regala al donar-se d’alta al Club, de la qual estem realitzant ja una producció de samarretes de totes les talles, tant d’adult com d’infantil, per poder servir a tots els nous socis i la demanda existent de talles de nens, així com aquell que vulgui tenir una unitat més a banda de la que ja esmentanda regalada quan ens fem socis per primera vegada.

PUNTS A TENIR EN COMPTE:

1- Clarificar, que aquesta roba va dirigida a una prenda més tècnica, amb uns teixits i patrons més especifics i adequats per a una millor pràctica de les diferents disciplines esportives que abarquem, concretament, ciclisme, running i trail, així com d’algun article més genèric com poden ser els buffs.

2- Dita roba doncs, només la podeu adquirir sota comanda, per encàrrec i compra de cada soci de forma individual. L’Entitat només realitzarà, per qüestions de preu, una compra anual al fabricant, i per tant, no es mantindràn estocs al local. Això vol dir, que un cop tancat el periode de sol.licitut i compra, no es podrà demanar i adquirir qualsevol prenda més fins el proper periode, que serà aproximadamanet d’aqui un any.

3- Aquesta roba anirà esponsoritzada amb els nostres patrocinadors que, amb la seva col.laboració, ajuden a que el seu preu sigui més econòmic per a tots nosaltres. Això vol dir que, en el disseny de les prendes anirà situat els seus logos de manera visible.

4- Per a la compra d’aquests articles, i com a novetat aquest any, cada soci s’haurà de dirigir a la nostra web i entrar a l’apartat “BOTIGA”.
Un cop allà, farà la compra dels articles dessitjats indicant les unitats i talles, i realitzan posteriorment el pagament mitjançant targeta de credit. La compra, i per tant la reserva, no serà completada sense el pagament.

5- El periode de compra serà del dia 12 d’abril fins al proper 1 de Maig. Un cop arribat aquest darrer dia, els productes subjectes a comanda deixaràn de estar visibles, sense poder així realitzar més encàrregs.

6- Per a tots aquells socis que tinguin dubtes de quina és la seva talla, podran passar pel Local on disposarem de prendes per emprovar dins el següent horari:

DIVENDRES dies 15, 22 i 29 d’abril de les 20:00 a les 21:00 hores.

DISSABTES dies 16 i 23 d’abril de les 12:00 a les 13:00 hores

DIUMENGE dia 24 d’abril de les 19:00 a les 20:00 hores

Un cop es realitzi la compra online, no es podran cambiar les talles.

7- Totes les reserves i compres realitzades es podran recollir al local a partir divendres 17 de juny.

NOTA IMPORTANT: Aquells socis que us heu fet aquest any, per primera vegada, la llicencia federativa de muntanya, com ja sabeu us pertoca una samarreta i un pantaló o malla de forma gratuïta gracies als nostres patrocinadors.

Per a la reserva d’aquestes prendes no l’ heu de realitzar mitjançant la nostra botiga online, si no que heu de passar per local a reservar-les durant els horaris establerts. Si abans del 1 de maig no heu realitzat la vostra reserva perdreu de forma definitiva aquesta opció i les prendes de regal.